Τέταρτη σύλληψη στην Πάφο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους

Τέταρτη σύλληψη στην Πάφο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγίας, αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, ληστείας, επίθεσης, δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος, γύρω στις 11.00 χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί και τελούν υπό κράτηση, βάσει Δικαστικών διαταγμάτων, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 29, 26 και 18 χρόνων.
Οι 29χρονος και 26χρονος υπό οκταήμερη κράτηση και ο 18χρονος υπό τριήμερη προσωποκράτηση.
Το επεισόδιο δημιουργήθηκε μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και δύο προσώπων που επέβαιναν οχήματος το Σάββατο το απόγευμα στην Πάφο.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE