Η 9η Οκτωβρίου ημέρα Ταχυδρομείων

Η 9η Οκτωβρίου ημέρα Ταχυδρομείων

Το Παγκόσμιο Ταχυδρομικό δίκτυο, παρόλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, εξακολουθεί να παραμένει πυλώνας δημιουργίας και καινοτομίας, κινητήριος δύναμη της οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης, συνδέοντας καθημερινά με τον πλέον προσβάσιμο τρόπο εκατομμύρια ανθρώπους και επιχειρήσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση με αφορμή την 9η Οκτωβρίου, ημέρα Ταχυδρομείων, ημερομηνία κατά την οποία, το 1874, ιδρύθηκε η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (Universal Postal Union), με έδρα τη Βέρνη της Ελβετίας.

Όπως αναφέρεται, τα 195 μέλη της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, με ένα δίκτυο 650.000 ταχυδρομείων και πέντε εκατομμύρια εργαζόμενων σ’ όλο τον κόσμο, αξιοποιούν τη μέρα αυτή για να προβάλλουν το ζωτικό ρόλο των ταχυδρομικών υπηρεσιών στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Με την ευκαιρία αυτή, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στις 14 Οκτωβρίου 2019, στις 18:00.  Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων  κα Βασιλική Αναστασιάδου.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.