Ξεκίνησε η διμερής συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη – Σίσι στο Κάιρο

Ξεκίνησε η διμερής συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη – Σίσι στο Κάιρο

 Ξεκίνησε η διμερής συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη  με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, στο πλαίσιο της 7ης τριμερούς συνόδου κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου.

Είχε προηγηθεί διμερής συνάντηση του Προέδρου Σίσι με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, η πρώτη με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο μετά την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στο κορυφαίο αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Λίγο μετά το μεσημέρι θα αρχίσει η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών, ενώ στη συνέχεια θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομους Προδρόμου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE