Συγκλονίζει ο Γκλέτσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τροχαίο – «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου»- VIDEO

Συγκλονίζει ο Γκλέτσος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τροχαίο – «Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου»- VIDEO

«Κατά 90% θα έχανα τη ζωή μου» είπε ανάμεσα σε άλλα ο πολύ γνωστός ηθοποιός.

Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στην κάμερα του lamiareport περιγράφοντας πώς βγήκε ζωντανός …από θαύμα έπειτα από το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Το σοβαρό τροχαίο συνέβη την περασμένη Παρασκευή (4/10) όταν ο ηθοποιός ενώ οδηγούσε, πετάχτηκε μπροστά του ένα αγριογούρουνο το οποίο παρέσυρε, ενώ το αγροτικό του όχημα ανατράπηκε.

Από το ατύχημα, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο υπέστη διάσειση. Στο όχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Πάντως, στο βίντεο όπου περιγράφει το τροχαίο ο Γλέτσος εμφανίζεται με το χέρι του σε νάρθηκα.

Δείτε όσα δήλωσε στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.