Τμ. Μετεωρολογίας: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι 12 Οκτωβρίου

Τμ. Μετεωρολογίας:  Η πρόγνωση του καιρού μέχρι 12 Οκτωβρίου

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Την Τετάρτη 9/10, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη 10/10 και την Παρασκευή 11/10, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο 12/10, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, άλλα το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Γεάδης Γεάδη στο «T»: «Θέλουμε να είμαστε κόμμα εξουσίας»- «Η Αριστερά έβγαλε την Τουρκία από το κάδρο των ευθυνών της»

Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline δίνει απαντήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για την τροπολογία που κατέθεσε και για την κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου. Υποδεικνύει ότι το θέμα της Κύπρου, δεν πρέπει να θυσιάζεται στον βωμό, μικροκομματικών συμφερόντων.

BEST OF TOTHEMAONLINE