Μπαίνει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ταμπέλα;

Μπαίνει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ταμπέλα;

Στην προχθεσινή συνέντευξη του Νίκου Χαραλαμπίδη στη Cytavision, θα ήταν παράλειψη να μην του έκαναν ερώτηση για το θέμα του γηπέδου. 

Παραμένει ως μια από τις βασικές επιλογές, είπε το στέλεχος της διοίκησης της Ομόνοιας, η περιοχή των Χαλεπιανών.

Επιπρόσθετες πληροφορίες, λένε, ότι ο διαχειριστής των πρασίνων Σταύρος Παπασταύρου, βασικά περιμένει κάποιες απαντήσεις από την Τράπεζα Κύπρου.

Πριν αρκετά χρόνια είχε τοποθετηθεί μια ταμπέλα (αυτή που βλέπετε στη φωτό) στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας προς Τσέρι, η οποία «αποσύρθηκε» πριν μερικά χρόνια.

Ξεκαθαρίζει προσεχώς, αν οι διοικούντες την Ομόνοια, θα δώσουν εντολή να τοποθετηθεί καινούργια ταμπέλα.

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όλα όσα είπε προχθές στη Cytavision, o Nίκος Χαραλαμπίδης

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE