ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Αστυνομικοί 'τσάκωσαν' δυο παράνομα πρόσωπα στην Κύπρο -Αναζητείται τρίτο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ:  Αστυνομικοί 'τσάκωσαν' δυο παράνομα πρόσωπα στην Κύπρο  -Αναζητείται τρίτο

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα που εισήλθαν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν το βράδυ της Τρίτης, (10/09) για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, παρά το ΓΣΠ, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Από έλεγχο που έγινε μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε, ότι τα εν λόγω πρόσωπα βρίσκονταν στην Κύπρο παράνομα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός ακόμη προσώπου, το οποίο και αναζητείται.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE