N.Τορναρίτης: Η Κύπρος αυτή την ώρα προτάσσει το διεθνές δίκαιο, τη νομιμότητα, την ευρωπαϊκή της ιδιότητα – VIDEO

N.Τορναρίτης:  Η Κύπρος αυτή την ώρα προτάσσει το διεθνές δίκαιο, τη νομιμότητα, την ευρωπαϊκή της ιδιότητα – VIDEO

 

Τοποθέτηση για τις εξελίξεις στο κυπριακό έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Νίκος Τορναρίτης. Κληθείς να σχολιάσει τις τουρκικές προκλήσεις αλλά και την κοινή διακήρυξη Αιγύπτου, Κύπρου, Ελλάδας μετά την τριμερή Σύνοδο στο Κάιρο, ο κ. Τορναρίτης δήλωσε τα εξής:

«Αποδεικνύεται καθημερινά ότι η Κύπρος είναι ο καλόπιστος εταίρος στο γεωπολιτικό μας σύστημα. Αποδεικνύεται καθημερινά ότι οι τριμερείς συνεργασίες που ανέπτυξε η κυπριακή Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια φέρνουν αποτελέσματα. Και θα πω ότι η Κύπρος αυτή την ώρα προτάσσει το διεθνές δίκαιο, τη νομιμότητα, την ευρωπαϊκή της ιδιότητα. Αυτά είναι τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας, τα όπλα που έχουμε στα χέρια μας και αυτά θα εξασκήσουμε σε όλα τα επίπεδα. Ευελπιστώντας ότι το δίκαιο στο τέλος της ημέρας, θα υπερισχύσει».

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο όπου εντοπίστηκε ένα πρόσωπο τραυματισμένο με τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, σήμερα το ΤΑΕ Λάρνακας κατόπιν εξετάσεων προχώρησε σε ταυτοποίηση του δράστη και εκδόθηκε εντάλμα σύλληψης εναντίον 30 χρόνου Ελληνοκυπρίου για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, πράξεων που αποσκοπούν στην πρόκληση βαρείας σωματικής βλάβης, τραυματισμού, ληστείας και μαχαιροφορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE