EΛΛΑΔΑ: Αυτοκίνητο έπεσε με φόρα στη θάλασσα- Δύτες ψάχνουν για τους δύο επιβαίνοντες

EΛΛΑΔΑ: Αυτοκίνητο έπεσε με φόρα στη θάλασσα- Δύτες ψάχνουν για τους δύο επιβαίνοντες

Αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίεα δύο πρόσωπα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα, σπάζοντας τη μπάρα, στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη πλωτό του Λιμενικού Σώματος, ενώ σπεύδει και ειδικό κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, με δύτες να διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό των δύο επιβαινόντων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το όχημα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επενέβαιναν ένας άντρας, μια γυναίκα και ένας σκύλος. Στην επιφάνεια της θάλασσας, εντομεταξύ, βρέθηκαν να επιπλέουν συσκευασίες ψυχοφαρμάκων.

Το αυτοκίνητο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE