Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε συναγωγή στη Γερμανία

Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε συναγωγή στη Γερμανία

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στην πόλη Χάλε της ανατολικής Γερμανίας και η αστυνομία αναζητεί έναν ύποπτο, όπως ανέφερε στο Twitter.

«Έχουμε ανάπτυξη [αστυνομικών] στη Χάλε», ανέφερε η τοπική αστυνομία στο Twitter. «Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα, σκοτώθηκαν άνθρωποι. Διενεργούμε επείγουσες έρευνες. Ο δράστης διαφεύγει. Παρακαλούμε μείνετε στα σπίτια σας ή αναζητείστε άλλον ασφαλή τόπο».

Η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Bild ανέφερε στον ιστότοπό της πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μπροστά από μια συναγωγή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Δεν συζητά το ενδεχόμενο κατάρτισης κοινού ψηφοδελτίου- Επιμένει στις συνεδριακές αποφάσεις

ΕΔΕΚ: Δεν συζητά το ενδεχόμενο κατάρτισης κοινού ψηφοδελτίου- Επιμένει στις συνεδριακές αποφάσεις

Στις συνεδριακές αποφάσεις του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές του 2026, παραπέμπει η ΕΔΕΚ με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πανίκος Λεωνίδου, για κατάρτιση κοινού ψηφοδελτίου με άλλα κόμματα του κέντρου. Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στον ALPHA, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή, ούτε τέθηκε για συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE