Τηλεοπτική «βόμβα» – Επιστρέφει το Survivor με Πρίαμο και Ντανο – VIDEO

Τηλεοπτική «βόμβα» – Επιστρέφει το Survivor με Πρίαμο και Ντανο – VIDEO

Ξάφνιασε πολλούς η είδηση που μεταδόθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για το Survivor.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» ανέφερε ότι από τον Ιανουάριο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Survivor.

Όπως εξηγήθηκε, ο Acun Ilicali  έριξε την πρόταση στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, να υπάρξει ένα all star παιχνίδι του ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο να συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες της ελληνικής version.

Μάλιστα, ήδη αναφέρθηκαν τα ονόματα του Κύπριου φιναλίστ του πρώτου Survivor, Μάριου Πρίαμου και αυτό του Ντάνου.

Η δημοσιογράφος που μετέδωσε την είδηση, εξήγησε ότι οι παίκτες που συμμετείχαν στα Survivor υπέγραψαν πενταετές συμβόλαιο με την εταιρεία του Acun και για παράδειγμα, αν ο Ντάνος δεν έχει άλλη νομική σύμβαση με άλλο κανάλι, είναι αναγκασμένος να συμμετέχει στο all star.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE