«Οφείλω τα πάντα στον Κλοπ»

«Οφείλω τα πάντα στον Κλοπ»

Την ευγνωμοσύνη που έχει στον Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ο μπακ της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της καριέρας του χρωστάει στον Γιούργκεν Κλοπ ο άσος της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του.

Ο 21χρονος αμυντικός αποκάλυψε πως ο Γερμανός τεχνικός τον έχει βοηθήσει στο έπακρο και είναι ο μόνος που του έχει δώσει τόσες ευκαιρίες:

«Του οφείλω τα πάντα, πραγματικά! Χωρίς εκείνον, ποιος ξέρει τι θα είχα απογίνει… Είναι αυτός που μου έδωσε τις περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερες και από όσες θα μπορούσα να ζητήσω ο ίδιος.

Πίστεψε πολύ σε εμένα και εγώ προσωπικά προσπαθώ να του το ξεπληρώνω αυτό καθημερινά. Από τις πρώτες του εβδομάδες ήρθε στις ακαδημίες και παρακολούθησε τους νεαρούς παίκτες. Αυτό τότε μας έκανε όλους να πιστέψουμε ότι θα μας δώσει ευκαιρίες.

Σε αυτή την τετραετία που βρίσκεται στην ομάδα έχει δώσει πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως προφανώς και σε εμένα. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζω ότι θα παραμείνει πετυχημένος και τα επόμενα χρόνια», ανέφερε σχετικά ο Άγγλος μπακ των «κόκκινων».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE