Τα τελευταία νέα για τους τραυματίες – Οι δύο αμφίβολοι και ο Μπέζιακ

Τα τελευταία νέα για τους τραυματίες – Οι δύο αμφίβολοι και ο Μπέζιακ

Με δηλώσεις που έκανε στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους τραυματίες της Λευκωσιάτικης ομάδας, λέγοντας τα εξής:

«Για τον Μπέζιακ είχε συμφωνηθεί μεταξύ του ιατρικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ και της Εθνικής Σλοβενίας, να κάνει κάποιες θεραπείες εκεί.

Είναι θετικά τα μηνύματα, υπάρχει και ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποιο από τα παιχνίδια της Σλοβενίας για την προκριματική φάση του Euro 2020.

Ο Ντε Βινσέντι πήρε έξτρα άδεια για να επισκεφθεί την οικογένεια του. Θα αξιολογηθεί η κατάσταση του όταν επιστρέψει και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες αν θα προλάβει ή όχι τον αγώνα με τη Δόξα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Εφραίμ που είχε διάταση. Θα κάνει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για 5-7 ημέρες και ανάλογα από το πως νιώθει, θα προχωρήσει η αποκατάσταση του. Είναι κι αυτός αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Δόξα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE