Μπεν Σιμόν: «Έτοιμοι ν’ αλλάξουμε πράγματα…» – Τι είπε για το διπλό και γιατί έβγαλε το σακάκι του

Μπεν Σιμόν: «Έτοιμοι ν’ αλλάξουμε πράγματα…» – Τι είπε για το διπλό και γιατί έβγαλε το σακάκι του

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, Μπεν Σιμόν, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Εθνικής Καζακστάν μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τον αγώνα: «Τα παιδιά αντιμετώπιζαν δυσκολίες αλλά συνέχισαν να παλεύουν. Είναι μεγάλη νίκη και έδειξαν μεγάλο χαρακτήρα. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Αντίθετα ήταν σε ένα δύσκολο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Είδαμε τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο γήπεδο και να θέλουν τη νίκη».

Για τις αλλαγές που έκανε στη διάρκεια του αγώνα: «Πάντα προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Έχω καλούς συνεργάτες και επεξεργαζόμαστε πολλά σενάρια. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε πράγματα και στο παιχνίδι και είμαι χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου που κατάφεραν να ανταποκριθούν».

Για το γεγονός πως είναι μια σπουδαία νίκη εκτός: «Αυτό που κάνει πιο σημαντική τη νίκη είναι πως επιτεύχθηκε κόντρα σε μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς. Μέχρι τώρα παίζαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στην έδρα μας, αλλά τώρα παίξαμε με αυτοπεποίθηση και εκτός».

Γιατί έβγαλε το σακάκι του: «Επικοινωνώ με τους ποδοσφαιριστές μου συνεχώς και στο δεύτερο ημίχρονο θεώρησα πως έπρεπε να σηκωθώ απ’ τον πάγκο και να βγάλω το σακάκι ώστε να κινούμε πιο ελεύθερα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.