Xάος στη Νέα Υόρκη από έκρηξη κτιρίου – Μάχη για απεγκλωβισμό πολιτών από τα συντρίμμια

Xάος στη Νέα Υόρκη από έκρηξη κτιρίου – Μάχη για απεγκλωβισμό πολιτών από τα συντρίμμια

Πανικός στη Νέα Υόρκη από έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο στο νοτιοανατολικό Μανχάταν στην περιοχή East Village, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μέρος του κτιρίου και να τραυματιστούν δεκάδες πολίτες.

Οι πυροσβέστες προσπαθούν να αποτρέψουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς στα διπλανά κτίρια. 

Όπως αναφέρουν οι New York Times, 25 οχήματα και 100 πυροσβέστες έχουν σπεύσει στη σκηνή του ατυχήματος. 

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες  δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και αρκετά άλλα δέχονται τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος. 

Μέχρι στιγμής 30 άτομα έχουν τραυματιστεί. Η Daily News κάνει λόγο για ακόμη δύο τραυματίες πυροσβέστες.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα εκφράζονται φόβοι για εγκλωβισμό πολιτών κάτω από τα συντρίμμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.