Γερμανία: Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι ο ύποπτος για το περιστατικό στο Χάλε ήθελε να διαπράξει σφαγή στη συναγωγή

Γερμανία: Ο  εισαγγελέας δήλωσε ότι ο ύποπτος για το περιστατικό στο Χάλε ήθελε να διαπράξει σφαγή στη συναγωγή

Ο 27χρονος Γερμανός, ο οποίος σκότωσε την Τετάρτη 9/10 δύο ανθρώπους στην πόλη Χάλε, ήθελε να "διαπράξει σφαγή" στη συναγωγή όπου οι Εβραίοι γιόρταζαν το Γιομ Κιπούρ και να εμπνεύσει και άλλους για παρόμοιες επιθέσεις, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός ομοσπονδιακός εισαγγελέας Πέτερ Φρανκ.


"Αυτό που συνέβη χθες ήταν τρομοκρατία", δήλωσε ο Φρανκ στους δημοσιογράφους στην Καρλσρούη και πρόσθεσε πως ο νεαρός άνδρας "είχε την πρόθεση να διαπράξει σφαγή" στον χώρο λατρείας, του οποίου την πόρτα δεν κατάφερε να παραβιάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE