ΠΕΤΑΞΕ… για το μεγάλο βήμα το «βλαστάρι» της Ομόνοιας – Σε ποια ξένη ομάδα είναι έτοιμος να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

ΠΕΤΑΞΕ… για το μεγάλο βήμα το «βλαστάρι» της Ομόνοιας – Σε ποια ξένη ομάδα είναι έτοιμος να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

Ο νεαρός επιθετικός της Ομόνοιας, Δημήτρης Σπυριδάκης, βρίσκεται εδώ και ώρες στην Μπολόνια της Ιταλίας.

Ο 15χρονος παίκτης των «τριφυλλοφόρων» έχει αποδεχθεί πρόταση από τον Ιταλικό σύλλογο για να περάσει από δοκιμαστικά για μερικές μέρες στις προπονήσεις της Μπολόνια και εάν και εφόσον ικανοποιήσει τους ιθύνοντες της ομάδας, τότε θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Σκάουτερ της Μπολόνια είχαν παρακολουθήσει τον Σπυριδάκη στο παιχνίδι της Εθνικής Παίδων Κύπρου κάτω των 15 ετών στη Ρουμανία, όπου τους… τράβηξε το βλέμμα ο νεαρός επιθετικός και προχώρησαν με επιστολή στην Ομόνοια να ζητήσουν τον ποδοσφαιριστή για δοκιμαστικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE