Πειραιώτικη μαγκιά και νίκη επί των Τούρκων

Πειραιώτικη μαγκιά και νίκη επί των Τούρκων

Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση και παρά την απουσία του Σπανούλη και άλλων τριών παικτών (Σλούκας, Πέτγουεϊ και Τσαϊιρέλης), νίκησε στο ΣΕΦ με κατάθεση ψυχής την Αναντολού Έφες (86-75)!

Με την αποψινή νίκη οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν… ζωντανοί στην διεκδίκηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου F του Top 16 της Ευρωλίγκας, που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ! Επίσης, με την σημερινή νίκη η ομάδα του Πειραιά είναι και μαθηματικά στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ακόμη και εάν χάσει από την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα και από την Νίζνι στο Νόβγκοροντ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 35-35, 53-57, 86-75.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Χάντερ 10, Ντάνστον 9, Παπαπέτρου 12 (2), Πρίντεζης 15 (3/5 τρίποντα, 12 ριμπάουντ), Αγραβάνης, Μάντζαρης 10 (1/3 τρίποντα, 7 ασίστ), Κατσίβελης 2, Λαφαγιέτ 17 (1), Ντάρντεν 3(1), Λοτζέσκι 8 (1).

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Ιβκοβιτς): Οσμαν, Περπέρογλου 23 (5), Μπατούκ 9(3), Σάριτς 10 (10 ριμπάουντ), Ντρέιπερ, Κρστιτς 12, Λάσμε, Τζάνιγκ 6(2), Χερτέλ 6(2/3 τρίποντα, 7 ασίστ). Μπιέλιτσα 9.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.