ΠΑΦΟΣ: Αντι να μπουν στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί το ζευγάρι

ΠΑΦΟΣ: Αντι να μπουν στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί το ζευγάρι

Στη σύλληψη ζεύγους αλλοδαπών ηλικίας 35 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, παράνομης παραμονής και  παράνομης  εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας


Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 17:30 της Πέμπτης 10/10 δύο πρόσωπα, άντρας και γυναίκα ηλικίας 35 ετών, από το Ιράν μετέβησαν στο αεροδρόμιο Πάφου για να αναχωρήσουν για τη Γερμανία. Όπως διαφάνηκε στην κατοχή τους είχαν τα διαβατήρια τους αλλά και πλαστές γερμανικές άδειες παραμονής. 

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. 

Ανακρινόμενα ανέφεραν στις ανακριτικές αρχές πως αφίχθηκαν στα κατεχόμενα και από εκεί πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές και ότι τα πλαστά έγγραφα  που είχαν στην κατοχή τους τα προμηθεύτηκαν από την Τουρκία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.