Δεύτερο μισό του Νοεμβρίου η τριμερής, αναφέρει ο Μπουρτζιού

Δεύτερο μισό του Νοεμβρίου η τριμερής, αναφέρει ο Μπουρτζιού

Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου σε πόλη της Ευρώπης αναμένεται να γίνει η τριμερής συνάντηση, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Μπαρίς Μπουρτζιού που αναφέρει ότι τα ΗΕ άρχισαν και με την τ/κ πλευρά οι επαφές για την προετοιμασία της τριμερούς.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη πρόσθεσε ότι όταν καθορισθεί ο χρόνος και το μέρος της τριμερούς συνάντησης, ως αποτέλεσμα των επαφών που ο ΓΓ του ΟΗΕ συνεχίζει, ο Μουσταφά Ακιντζί, όπως είχε πει στον Αντόνιο Γκουτέρες στην συνάντησή τους στην Νέα Υόρκη, θα συμμετάσχει με αποφασιστικότητα και εποικοδομητική στάση.
 
Ο κ. Μπουρτζιού αναφέρει ότι εκτός από την τριμερή που προβλέπεται να γίνει πριν το τέλος του χρόνου, αμέσως μετά και στο πλαίσιο μιας καλής προετοιμασίας, πολύ πιθανόν να γίνει και μια άτυπη πενταμερής συνάντηση. 

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE