Επιδημία έπεσε; Έκλεβαν μοτοσυκλέτες σε όλες τις πόλεις της Κύπρου

Επιδημία έπεσε; Έκλεβαν μοτοσυκλέτες σε όλες τις πόλεις της Κύπρου

Δυο υποθέσεις για κλοπή μοτοσυκλετών, που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους διερευνά η αστυνομία.

Η μία καταγγελία έγινε  στην Πάφο και η άλλη στη Λεμεσό. Στην πρώτη περίπτωση καταγγέλθηκε από 59χρονο ότι μεταξύ των ωρών 2.30μ.μ. – 6.45π.μ. στις 24-26/3/2015 άγνωστοι διέρρηξαν τον κλειστό υπόγειο χώρο στάθμευσης κτιρίου στην Πάφο και έκλεψαν τις ακόλουθες μοτοσικλέτες:

SUZUKI με αριθμούς εγγραφής ΗΕΝ370

HONDA με αριθμούς εγγραφής KLD191

HONDA με αριθμούς εγγραφής HKH373

HONDA με αριθμούς εγγραφής RP845

DAYANG με αριθμούς εγγραφής ΚΖΥ384

DAYANG με αριθμούς εγγραφής KSA833

Οι μοτοσικλέτες είναι ιδιοκτησία ταχυδρομικών διανομέων στο Επαρχιακό Ταχυδρομείο Πάφου και η συνολική αξία τους ανέρχεται στις €8,000.

Μετά από έρευνες η αστυνομία οδηγήθηκε στην σύλληψη τριών προσώπων 16 ετών. Οι ανήλικοι  ανακρινόμενοι, ενώπιον των κηδεμόνων τους, παραδέχθηκαν ενοχή και υπέδειξαν τον χώρο στον οποίο μετέφεραν τις κλοπιμαίες μοτοσυκλέτες.

Μερικές ώρες αργότερα 60χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τρεις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες ιδιοκτησίας του, που ήταν σταθμευμένες και με αλυσίδα ασφαλισμένες στον ισόγειο χώρο της οικίας του «έκανα φτερά».

Η κλοπή σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του φαίνεται να διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 18 -20 Μαρτίου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE