ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος

Δεν αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος

"Yπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις στη Νορβηγία που τρεις αδειοδοτήσεις ήταν αποτυχημένες και η τέταρτη έδειξε ότι ήταν το πλουσιότερο κοίτασμα”

Δεν αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν είναι απογοητευμένος από τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων που διενήργησε η ENI KOGAS.

Eξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς εάν αισθάνεται απογοητευμένος από τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων της ENI KOGAS, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε αρνητικά.

“Όχι, γιατί υπάρχουν και ανάλογες περιπτώσεις στη Νορβηγία που τρεις αδειοδοτήσεις ήταν αποτυχημένες και η τέταρτη έδειξε ότι ήταν το πλουσιότερο κοίτασμα”, σημείωσε.

Σε άλλη ερώτηση για το κατά πόσον αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε “ποσώς δεν αλλάζει”.

“Αφήστε τα να τα δούμε όπως πρέπει να τα δούμε”, είπε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top