ΠΑΦΟΣ: Απεβίωσε μέσα στο σπίτι του 46χρονος Ελληνοκύπριος

ΠΑΦΟΣ: Απεβίωσε μέσα στο σπίτι του 46χρονος Ελληνοκύπριος

Mε την διενέργεια της νεκροτομής αναμένεται να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 46χρονου που εντοπίστηκε το βράδυ  της Παρασκευής (11/10) νεκρός στην οικία του στο χωριό της Αγίας Μαρίνας Κελοκεδάρων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για Κύπριο που διέμενε για χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο και είχε επιστρέψει στην Κύπρο για να ζήσει στην κοινότητα του.

Ο 46χρονος διέμενε μόνος του, ωστόσο από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η Αστυνομία εκτιμά πως ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.