ΠΑΦΟΣ: Απεβίωσε μέσα στο σπίτι του 46χρονος Ελληνοκύπριος

ΠΑΦΟΣ: Απεβίωσε μέσα στο σπίτι του 46χρονος Ελληνοκύπριος

Mε την διενέργεια της νεκροτομής αναμένεται να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 46χρονου που εντοπίστηκε το βράδυ  της Παρασκευής (11/10) νεκρός στην οικία του στο χωριό της Αγίας Μαρίνας Κελοκεδάρων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για Κύπριο που διέμενε για χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο και είχε επιστρέψει στην Κύπρο για να ζήσει στην κοινότητα του.

Ο 46χρονος διέμενε μόνος του, ωστόσο από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η Αστυνομία εκτιμά πως ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE