Ήττα της Εθνικής Νέων στο πρώτο φιλικό

Ήττα της Εθνικής Νέων στο πρώτο φιλικό

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Νέων από την αντίστοιχη ομάδα της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στο φιλικό που έγινε στην πόλη Στρούμιτσα.

Η Εθνική μας προετοιμάζεται ενόψει των υποχρεώσεων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό και στο 63ο λεπτό ο Δανιήλ Παρούτης ισοφάρισε για την ομάδα μας. Το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων διαμορφώθηκε στο 85ο λεπτό.

Κύπρος: Χατζηγαβριήλ, Τρύφωνος, Θ. Νικολάου (87′ Βασιλείου), Χατζηκωνσταντή, Στεφάνου, Τζιωνής (46′ Ράσπας), Παρούτης (70′ Βρίκκης), Κακουλλής, Μάθιου, Χρυσοστόμου, Ναούμ (75′ Ορφανίδης).

Οι δύο ομάδες θα δώσουν και δεύτερο φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο όπου εντοπίστηκε ένα πρόσωπο τραυματισμένο με τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, σήμερα το ΤΑΕ Λάρνακας κατόπιν εξετάσεων προχώρησε σε ταυτοποίηση του δράστη και εκδόθηκε εντάλμα σύλληψης εναντίον 30 χρόνου Ελληνοκυπρίου για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, πράξεων που αποσκοπούν στην πρόκληση βαρείας σωματικής βλάβης, τραυματισμού, ληστείας και μαχαιροφορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE