ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Προκλητική η ψευδοαστυνομία – Σόου με 4 «αστυνομικούς» σε βάρος του 59χρονου Ελληνοκύπριου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Προκλητική η ψευδοαστυνομία – Σόου με 4 «αστυνομικούς» σε βάρος του 59χρονου Ελληνοκύπριου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να παρουσιάσουν στα κατεχόμενα το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη 59χρονος Ελληνοκύπριος.

Αν και τα θανατηφόρα δεν σπανίζουν στα κατεχόμενα και γίνονται συχνά συλλήψεις για τέτοιου είδους τροχαία, εντούτοις στην προκειμένη περίπτωση η προβολή που δόθηκε είναι πρωτοφανής.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του 59χρονου κατά την προσαγωγή του (12/10) στο ψευδοδικαστήριο, που αποφάσισε την 3ημερη προσωποκράτησή του για διευκόλυνση των εξετάσεων της ψευδοαστυνομίας.

Στις φωτογραφίες ο 59χρονος παρουσιάζεται να οδηγείται από ψευδοαστυνομικούς στην αίθουσα του «δικαστηρίου». Δυο τον κρατούν από τα μπράτσα, λες και θα τους ξέφευγε, ενώ στο ένα πλάνο (βλ. δεξιά στην κύρια φωτογραφία), άλλοι δυο «αστυνομικοί» συμπληρώνουν την… διαπόμπευση. Με απλά λόγια, ο Ελληνοκύπριος αντιμετωπίστηκε σαν κοινός εγκληματίας.

Επειδή παρακολουθούμε την ειδησεογραφία των κατεχομένων καθημερινά, να σημειώσουμε πως δεν έχουμε ξεναδεί τέτοια αντιμετώπιση σε άλλες περιπτώσεις.

Ασφαλώς και πρέπει να γίνουν εξετάσεις για το δυστύχημα και σίγουρα είναι ιδιαίτερα λυπηρό που παρασύρθηκε ένας πεζός κι έχασε τη ζωή του.

Ωστόσο, οι τακτικές ενός παράνομου κράτους όπως αυτό των κατεχομένων σε βάρος Ελληνοκύπριων, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Ιδιαίτερα όταν οι προσαγωγές που γίνονται για θανατηφόρα σε άλλες περιπτώσεις, δεν τυγχάνουν τέτοιας προβολής.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα εντός της ημέρας, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11/10 στον αυτοκινητόδρομο Μόρφου – Κερύνειας στην κατεχόμενη Κύπρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το δυστύχημα έγινε γύρω στις 20:20 όταν το όχημα που οδηγούσε 59χρονος Ελληνοκύπριος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 65χρονο πεζό.

Πρόκειται για τον Hüseyin Aşık που όπως μεταδίδεται ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

*Η επεξεργασία στις φωτογραφίες που απεικονίζουν την προσαγωγή στο "δικαστήριο" έγινε από το ThemaOnline.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top