ΦΟΥΛΑΡΕΙ… ο Μποτεάκ

ΦΟΥΛΑΡΕΙ… ο Μποτεάκ

Ο Έρικ Μποτεάκ, φαίνεται πως σιγά-σιγά, είναι έτοιμος να επιστρέψει και να βοηθήσει την Ομόνοια μετά τον τραυματισμό του.

Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός αγωνίστηκε για 46’ λεπτά στο φιλικό των πρασίνων απέναντι στoν ΠΟ Ξυλοτύμβου.

Σίγουρα ο Μποτεάκ τραυματίστηκε σε μια περίοδο που ήταν πολύ φορμαρισμένος, ωστόσο θα δουλέψει σκληρά για να επανέλθει ακόμα καλύτερος.

Πλέον, είναι απόφαση του Χένινγκ Μπεργκ αν θα τον έχει στην αποστολή για τον ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE