Φάνηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ για Μακρή από Ντολ

Φάνηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ για Μακρή από Ντολ

Ο Ανδρέας Μακρής στο φιλικό απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ο Κύπριος επιθετικός, σκόραρε δύο γκολ αλλά αγωνίστηκε και για 90 λεπτά με τον Τόμας Ντολ να δείχνει πως τον υπολογίζει πολύ. Άλλωστε, πώς να μην το κάνει αφού ο ίδιος είπε να μείνει στην ομάδα.

Ο Μακρής δουλεύει καθημερινά με σκληρή δουλειά και περιμένει να του δοθεί η ευκαιρία του στον ΑΠΟΕΛ από τον Γερμανό κόουτς για να δείξει ότι αξίζει μια θέση στους γαλαζοκίτρινους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE