Προκλητικοί οι Τούρκοι: Με στρατιωτικό χαιρετισμό στον εθνικό ύμνο και ο Τσολάκ

Προκλητικοί οι Τούρκοι: Με στρατιωτικό χαιρετισμό στον εθνικό ύμνο και ο Τσολάκ

Ακόμα ένα κρούσμα με στρατιωτικό χαιρετισμό από Τούρκο αθλητή, με τον Ιμπραΐμ Τσολάκ να τάσσεται υπέρ των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της Συρίας.

Μετά την εθνική Τουρκίας στο ποδόσφαιρο, ακόμα ένας αθλητής της χώρας μέσω της συμπεριφοράς του τάχθηκε υπέρ των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της Συρίας.

Ο λόγος για τον πρωταθλητή στους κρίκους, Ιμπραΐμ Τσολάκ, που κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της χώρας του, χαιρετούσε στρατιωτικά ως μία ένδειξη στήριξης για τις τελευταίες εξελίξεις.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE