ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Ακρωτήρι – 23χρονος κάηκε ζωντανός στο όχημα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Ακρωτήρι – 23χρονος κάηκε ζωντανός στο όχημα του

Φρικτό θάνατο βρήκε 23χρονος άνδρας από την Λεμεσό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 13/10, στον δρόμο Ασώματου – Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος νεαρός, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν παρέκκλινε της πορείας του  με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κυπαρίσσια που βρίσκοται στην άκρη του δρόμου.

Το όχημα, από την σύγκρουση, άρπαξε φωτιά και ακολούθως εξερράγη  με αποτέλεσμα ο άτυχος 23χρονος να βρει ακαριαία τον θάνατο.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική μέλη της οποίας έσβησαν τη φωτιά, ενώ ο δρόμος που σημειώθηκε το τροχαίο παραμένει κλειστός.

 Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των βρετανικών Βάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE