F1: Η σύγκρουση Λεκλέρκ – Φερστάπεν και τα… «γαλλικά» του Ολλανδού! (ΒΙΝΤΕΟ)

F1: Η σύγκρουση Λεκλέρκ – Φερστάπεν και τα… «γαλλικά» του Ολλανδού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σαρλ Λεκλέρκ και ο Μαξ Φερστάπεν είχαν επαφή στη δεύτερη στροφή της πίστας της Σουζούκα με τον Ολλανδό να ρίχνει ορισμένα… γαλλικά για αυτό που συνέβη.

Η εκκίνηση του αγώνα στο GP της Ιαπωνίας ήταν μία ραψωδία για τον Μπότας.

Ο Φινλανδός εκμεταλλεύτηκε την κακή εκκίνηση του Φέτελ και από την τρίτη θέση πετάχτηκε στην πρώτη.

Την ίδια ώρα ο Γερμανός κράτησε πίσω του τον Λεκλέρκ ο οποίος είχε επαφή με τον Φερστάπεν.

Αρχικά οι αγωνοδίκες αποφάσισαν ότι ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν, αλλά τελικά το πήραν πίσω και μετά το τέλος του αγώνα τιμώρησαν τον Μονεγάσκο.

Ο Ολλανδός εγκατέλειψε στον 15 γύρο, αφού η Red Bull του είχε πληγωθεί και φυσικά, ο Φερστάπεν δεν πήρε ψύχραιμα όλο αυτό που έγινε και δεν παρέλειψε να το εκφράσει με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE