ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίτη σύλληψη – Ακολουθεί τον πρόεδρο του κινήματος ΕνΕργώ και τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίτη σύλληψη – Ακολουθεί τον πρόεδρο του κινήματος ΕνΕργώ και τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση που διερευνάται σε βάρος του προέδρου του κινήματος ΕνΕργώ και ιδιοκτήτη ξενοδοχείου.

Το τρίτο πρόσωπο που φόρεσε χειροπέδες, είναι υπάλληλος του ίδιου ξενοδοχείου, ο ιδιοκτήτης του οποίου συνελήφθη νωρίτερα την Κυριακή (13/10).

Επίσης, για την υπόθεση συνελήφθη και ο Λευτέρη Γεωργίου, πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ. Αναζητείται όμως ακόμη ένα πρόσωπο.  

Τα ποινικά αδικήματα που διερευνώνται για την υπόθεση είναι: Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απόπειρα απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν την περίοδο μεταξύ Αυγούστου 2018 έως 12/10/2019.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.