ΠΑΦΟΣ: Νέα σύλληψη για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας

ΠΑΦΟΣ: Νέα σύλληψη για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγίας, αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, ληστείας, επίθεσης, δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 18χρονο Ε/κ, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, την Κυριακή (13/10), και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλα πέντε πρόσωπα ένας 29χρονος και ένας 26χρονος ένας 18χρονος , ένας 20χρονος και ένας 17χρονος.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE