5χρονο κοριτσάκι σε κρίσιμη κατάσταση μετά από θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη - Τραυματίας και η 3χρονη αδελφή της

5χρονο κοριτσάκι σε κρίσιμη κατάσταση μετά από θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη - Τραυματίας και η 3χρονη αδελφή της

Με κομμένη την ανάσα συγγενείς και φίλοι περιμένουν τα νεότερα για την κατάσταση του μικρού κοριτσιού που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο το πρωί της Κυριακής (13/10) στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το 5χρονο κοριτσάκι υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Παρακολουθείται στενά από παιδοχειρουργό, νευροχειρουργό, ορθοπεδικό και οφθαλμίατρο.

Η μόλις 3 ετών αδελφή της νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, φέροντας τραύματα στην λεκάνη και το πόδι.

Οι γιατροί αντιμετωπίζουν την περίπτωση αυτή συντηρητικά, και προς το παρόν δεν κρίνεται απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο.

Στο Πανεπιστημιακό νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ αλλά χωρίς σοβαρά τραύματα και η μητέρα τους και οδηγός του ενός από τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο αυτοκίνητο, εκτός από την άτυχη 83χρονη που έχασε τη ζωή της, επέβαιναν 3 ακόμα ενήλικες.

Ένα αντρόγυνο 56 ετών, εκ των οποίων η γυναίκα ανασύρθηκε πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο σύζυγος της φέρει μηριαίο κάταγμα ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν ένας ακόμα 55χρονος που είναι καλά στην υγεία του.

Από skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE