ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 30 άτομα επιτέθηκαν σε μπαρ που ανήκει σε Κούρδους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 30 άτομα επιτέθηκαν σε μπαρ που ανήκει σε Κούρδους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, Thestival.gr, τριάντα Πακιστανοί ροπαλοφόροι έκαναν γυαλιά - καρφιά ένα μπαρ που ανήκει σε Κούρδους από τη Συρία και ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από έξι μήνες.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ένας νεαρός Πακιστανός έβρισε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του μπαρ και ο Κούρδος ιδιοκτήτης τον έβγαλε από το κατάστημα ζητώντας του να αποχωρήσει.

Ο νεαρός Πακιστανός έφυγε, όμως, επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα μαζί με περίπου τριάντα ομοεθνείς του, οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και σιδερολοστούς.

Ακολούθησε συμπλοκή, με τους Πακιστανούς να προκαλούν φθορές, ενώ κτύπησαν τον ιδιοκτήτη και κάποιους από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Από το επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, όμως, οι δράστες της επίθεσης είχαν τραπεί σε φυγή.

Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους.

Αστυνομικοί της ομάδας Ζ προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές υπόπτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE