ΔΙΕΘΝΗ

Ντόναλτ Τραμπ: Ανακοίνωσε Κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Ντόναλτ Τραμπ: Ανακοίνωσε Κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Κυρώσεις κατά της Τουρκίας ανακοίνωσε ο πλανητάρχης Nντόναλτ Τραμπ. 

Σε ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε ότι θα υπογράψει σύντομα ένα εκτελεστικό διάταγμα για την επιβολή κυρώσεων στην Άγκυρα.

Επίσης ανακοίνωσε ότι τερματίζει τις εμπορικές διαπραγματεύσεις με την τουρκική πλευρά και, παράλληλα, ανήγγειλε αύξηση έως και 50% στους αμερικανικούς δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα από την Τουρκία.

Δείτε την την σχετική ανακοίνωση


«Θα εκδώσω σύντομα ένα Εκτελεστικό Διάταγμα με το οποίο θα εγκρίνω την επιβολή κυρώσεων κατά τωρινών και παρελθοντικών αξιωματούχων της τουρκικής κυβέρνησης και κατά όποιον ατόμων συμβάλουν στις αποσταθεροποιητικές κινήσεις της Τουρκίας στην βορειοανατολική Συρία. Οι δασμοί στον χάλυβα θα αυξηθούν στο 50%, το επίπεδο στο οποίο ήταν πριν από την μείωση του Μαΐου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταματήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις, που γίνονται από το υπουργείο Εμπορίου, για μία συμφωνία ύψους 100 εκατομμύριων δολαρίων με την Τουρκία»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top