ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο νέος προπονητής του Κουλούρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο νέος προπονητής του Κουλούρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση με την Τουλούζ, έχοντας πετύχει 4 γκολ και μία ασίστ με τον γαλλικό σύλλογο.

Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με την Τουλούζ, η οποία βρίσκεται στην 18η θέση, πραγματοποιώντας πορεία υποβιβασμού, με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Το «μάρμαρο» πλήρωσε ο προπονητής, Αλέν Καζανόβα, με τη διοίκηση να προχωρά στη λύση της συνεργασίας της με τον 58χρονο Γάλλο.

Τη θέση του πήρε ο πολύπειρος, Αντουάν Κομπουαρέ, ο οποίος μετρά περισσότερα από 400 παιχνίδια στο «Championnat».

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Στρασμπούρ, Βαλενσιέν, Παρί, Λανς, Γκινγκάμπ και Ντιζόν, ενώ με το σύλλογο της Τουλούζης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Τουλούζ: Νέος προπονητής του Κουλούρη ο Κομπουαρέ | to10.gr

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top