ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Λευκωσία - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Λευκωσία - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 63χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα, που συνέβη στην Πάφο στις 13 Οκτωβρίου 2019.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2μ.μ. όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 63χρονο, ο οποίος προσπαθούσε πεζός, να διασταυρώσει το δρόμο.

Ο τραυματίας 63χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα αυχένα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Την Δευτέρα (14/10) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.