«Make over» στο GNTM – Οι κουκλάρες Κύπριες δεν χρειάστηκαν αλλαγή – VIDEO

«Make over» στο GNTM – Οι κουκλάρες Κύπριες δεν χρειάστηκαν αλλαγή – VIDEO

Κάποιες από τις διαγωνιζόμενες έγιναν αγνώριστες, αλλά οι δύο Κύπριες, χρειάστηκαν μόνο κάποιες μικροαλλαγές…

Είναι γεγονός ότι οι δύο Κύπριες, η Σπυρούλα και η Νίνα, είναι από τα ομορφότερα κορίτσια που συμμετέχουν στο φετινό GNTM.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η παραγωγή, στην δοκιμασία του «Make Over», δεν θέλησε να αλλάξει πολλά σε αυτές.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE