ΕΔΕΚ : Υλοποίηση των στοχευμένων μέτρων κατά της Τουρκίας

ΕΔΕΚ : Υλοποίηση των στοχευμένων μέτρων κατά της Τουρκίας

Να προχωρήσει η υλοποίηση των στοχευμένων μέτρων κατά της Τουρκίας, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Ανακοίνωση
Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ χαιρετίζει τα συμπεράσματα του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών για στοχευμένα μέτρα κατά της Τουρκίας για την εισβολή στη Συρία και για τις παράνομες τουρκικές γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο, καθώς αυτά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.


Ευχή μας είναι να μην μείνουν μόνο στη λεκτική διατύπωση αλλά να προχωρήσει και η εφαρμογή τους.
Από την πλευρά της ΕΔΕΚ καταδικάζουμε για ακόμα μια φορά τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ και την παράνομη τουρκική εισβολή στη Συρία. Οι εν λόγω ενέργειες αντικατοπτρίζουν την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας για την οποία κανείς πλέον δεν μπορεί να τρέφει ψευδαισθήσεις.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE