ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Μυστήριο» με πυρκαγιά κοντά στον Alpha Κύπρου – Σταματούσε κόσμος να την σβήσει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Μυστήριο» με πυρκαγιά κοντά στον Alpha Κύπρου – Σταματούσε κόσμος να την σβήσει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μικρής έκτασης πυρκαγιά, ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) στα Λατσιά, πλησίον του καναλιού Alpha Κύπρου.  

Συγκεκριμένη, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στην 01:00το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) σε παρακείμενο χωράφι, κοντά στον δρόμο της αερογέφυρας Λατσιών.

Όπως μπορείτε να διακρίνεται και στις πιο κάτω φωτογραφίες από το σημείο, για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν οδηγοί και άλλοι που την δεδομένη στιγμή περνούσαν από σημείο.

Το «μυστήριο» που αναφέρεται στον τίτλο για την πυρκαγιά, να εξηγήσουμε ότι το χρησιμοποιούμε γιατί άτομα που ήταν στο σημείο, υποστήριξαν ότι το πιθανότερο είναι να έπεσε κεραυνός και στην συνέχεια να ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά δεν είναι βέβαιοι.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) στα Λατσιά, ο καιρός είναι συννεφιασμένος και υπάρχουν ισχυροί άνεμοι.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE