Και πάλι Χάμιλτον

Και πάλι Χάμιλτον

Τι κι αν αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με το "καλημέρα", τι κι αν έτρεξε μόλις 16 γύρους, ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο ταχύτερος οδηγός στον δεύτερο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη Μαλαισία.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes έμεινε στην πίστα μόλις για 40 λεπτά αλλά ήταν αρκετά για να πραγματοποιήσει τον καλύτερο χρόνο και να αφήσει στην 2η θέση τον Κίμι Ραϊκόνεν με Ferrari και στην 3η τον ομόσταβλό του, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari έμεινε έβδομος ενώ οι πιλότοι της McLaren Honda Φερνάντο Αλόνσο και Τζένσον Μπάτον πλασαρίστηκαν στην 16η και 17η θέση αντίστοιχα.

Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος γύρος των ελεύθερων δοκιμών και τρεις ώρες αργότερα  θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριες.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE