«Τρένο» η Ιταλία, έριξε χαλαρή πεντάρα!

«Τρένο» η Ιταλία, έριξε χαλαρή πεντάρα!

Τη σαρωτική πορεία της προς το Euro 2020 συνέχισε η Ιταλία! Παρά τις πολλές αλλαγές και χωρίς να χρειαστεί καν να φορτσάρει, σάρωσε 5-0 το αδύναμο Λιχτενστάιν και έκανε το «8 στα 8» στα προκριματικά.

Αποφασισμένη να περάσει με όσο το δυνατόν περισσότερο… στιλ στο Euro 2020 εμφανίστηκε η Ιταλία.

Παρόλο που είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση από το ματς με την Εθνική μας, η «σκουάντρα ατζούρα» αντιμετώπισε σοβαρά και το Λιχτενστάιν, περνώντας από ‘κει με το επιβλητικό 5-0.

Αν και αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, η ομάδα του Μαντσίνι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου από την αδύναμη αντίπαλό της. Αφού πήρε λοιπόν προβάδισμα από το 2’ με τον Μπερναντέσκι, έκανε συντήρηση ως το 70’. Και κάπου εκεί… δαιμονίστηκε!

Γιατί με πρωτοστάτη τον Μπελότι που πέτυχε δυο γκολ, σκόραρε συνολικά τέσσερις φορές σε ένα εικοσάλεπτο (οι Ρομανιόλι και Ελ Σαράουι τα άλλα δυο) και έδωσε διαστάσεις στην όγδοη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο.

Φτάνοντας, δε, τις εννέα συνεχόμενες νίκες με τον Μαντσίνι στον πάγκο, ισοφάρισε τη σχετική επίδοση του Βιτόριο Πότσο, που κρατούσε από το μακρινό 1939!

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Φινλανδία-Αρμενία 3-0
(31’ Γιάνσεν, 61’, 88’ Πούκι)

Ελλάδα-Βοσνία 2-1
(30’ Παυλίδης, 88’ αυτ. Κοβάτσεβιτς – 35’ Γκόγιακ)

Λιχτενστάιν-Ιταλία 0-5
(2’ Μπερναρντέσκι, 70’, 90’+2’ Μπελότι, 77’ Ρομανιόλι, 82’ Ελ Σαράουι)

Η επόμενη αγωνιστική (9η)

Φινλανδία-Λιχτενστάιν (19:00)
Αρμενία-Ελλάδα (19:00)
Βοσνία-Ιταλία (21:45)

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου

Ιταλία 24 (25-3)
Φινλανδία 15 (12-8)
Αρμενία 10 (13-15)
Βοσνία 10 (17-14)
Ελλάδα 8 (9-13)
Λιχτενστάιν 2 (2-20)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE