Απολογείται ο Ηλίας Κασιδιάρης στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Απολογείται ο Ηλίας Κασιδιάρης στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ενώπιον του δικαστηρίου βρίσκεται σήμερα ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Κασιδιάρης ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και αυτή της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησε την απολογία του κάνοντας λόγο για κατασκευασμένη κατηγορία από πολιτικούς κύκλους προκειμένου να μην μπορεί να ασκεί την πολιτική.

Απαντώντας αναφορικά με άρθρα που έχει γράψει με αναφορές στον Χίτλερ, υποστήριξε ότι πρόκειται για ιστορική κριτική που κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας και καταδίκασε οποιαδήποτε πράξη βίας και εγκλήματα πολέμου.

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Τετάρτης στον χώρο του Εφετείου Αθηνών υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας καθώς για πρώτη φορά από το 2017 έκαναν την εμφάνισή τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE