Έβγαλε ΠΙΚΡΙΑ για την μη κλήση του στην Εθνική Κυπρου: «Με πονά που δεν με ψάχνουν…»

Έβγαλε ΠΙΚΡΙΑ για την μη κλήση του στην Εθνική Κυπρου: «Με πονά που δεν με ψάχνουν…»

O Κύπριος αμυντικός της Γκάνγκγουον, Βαλεντίνος Σιέλης μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) για τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Εθνική και το ότι δεν βρίσκεται στις κλήσεις: «Δεν έχω ιδέα γιατί δεν είμαι στις κλήσεις. Είναι κάτι που με πονά. Δεν με ενοχλεί που δεν είμαι στην κλήση, σέβομαι τις αποφάσεις, αλλά με πονά που δεν με ψάχνουν να μου πουν δεν θα με καλέσουν. Θα σας πω την αλήθεια. Ποτέ δεν κρύβομαι. Εγώ αυτό που είπα στον προπονητή ήταν αν νιώθεις ότι είμαι σημαντικός τότε με την καρδιά μου να έρθω. Ουδέποτε τους είπα ότι θέλω να παίζω βασικός αλλιώς να μην με φέρνεις. Δεν θα κάνω καριέρα τώρα στην Εθνική ομάδα».

Πιστεύεις έχεις θέση στην Εθνική και στην ενδεκάδα; «Τους σέβομαι όλους. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να κρίνω. Εμένα όποτε μου δόθηκε η ευκαιρία για να αγωνιστώ. νομίζω τα έδωσα όλα. Ασχέτως που αγωνίζεσαι η Εθνική για έναν ποδοσφαιριστή είναι πάνω από όλα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο στη Σωτήρα: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο - Θρήνος για την 19χρονη Κριστίνα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/2) στη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, με θύμα την 19χρονη Κριστίνα Αχιλλέως, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από σφοδρή σύγκρουση οχήματος στο οποίο επέβαινε.

BEST OF TOTHEMAONLINE