ΤΡΙΒΕΙ… τα χέρια του από ικανοποίηση ο Αυγουστή – Πως έχει το σκηνικό με Νσούε, Γιούστε και άλλους πέντε παίκτες

ΤΡΙΒΕΙ… τα χέρια του από ικανοποίηση ο Αυγουστή – Πως έχει το σκηνικό με Νσούε, Γιούστε και άλλους πέντε παίκτες

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ο Απόλλωνας ενημερώνει για τα αγωνιστικά νέα, μετά και την προπόνηση της Τετάρτης (16-10).

Αναλυτικά:

«Με τον Έκτορ Γιούστε και τον Εμίλιο Ενσούε να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (16/10) για την ομάδα μας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρακολούθησε με ιδιαίτερη χαρά τους δυο ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα και έτσι τους υπολογίζει για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Αντίθετα ειδικά προγράμματα ακολούθησαν οι Αντωνιάδης, Βασιλείου, Γκακπέ, Περέιρα και Ψύχας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE