Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος του ΥΠΕΞ Σλοβενίας καθυστέρησε την κάθοδό του στην Κύπρο

Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος του ΥΠΕΞ Σλοβενίας καθυστέρησε την κάθοδό του στην Κύπρο

Τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε το αεροσκάφος εμπορικής πτήσης που μετέφερε τον Υπουργό Εξωτερικών της Σλοβενίας Μίρο Τσεράρ κατέστησε αναγκαία την προσγείωσή του στη Βιέννη, με αποτέλεσμα η επίσκεψη του στην Κύπρο να αναβληθεί για την Παρασκευή (18/10), όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο κ. Τσεράρ αναμενόταν να μεταβεί στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη εργασίας το πρωί της Πέμπτης (17/10) και είχαν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων και έπειτα δηλώσεις των δύο ΥΠΕΞ στα ΜΜΕ.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Σλοβενίας αναμένεται πλέον να αφιχθεί στην Κύπρο απόψε, με τον προγραμματισμό της επίσκεψής του να μεταφέρεται για αύριο Παρασκευή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE