Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Ομάδα ατόμων εισέβαλε το πρωί της Πέμπτης (17/10) στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την τουρκική εισβολή στη Συρία.

Τα άτομα μπήκαν αρχικά στο κτίριο παριστάνοντας του επισκέπτες και στη συνέχεια άνοιξαν πανό και φώναξαν συνθήματα υπέρ των Κούρδων και κατά της Τουρκίας.

Λίγη ώρα αργότερα την ευθύνη για την παρέμβαση ανέλαβε με ανάρτηση της στο Twitter η Αναρχική Ομοσπονδία. «Παρέμβαση αλληλεγγύης στην αγωνιζόμενη Ροζάβα από την Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης και την αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας στο εσωτερικό του τουρκικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη», έγραψαν στην σχετική ανάρτηση.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE