Ξεκίνησαν οι μεταγραφές στην Γερμανία

Ξεκίνησαν οι μεταγραφές στην Γερμανία

Mπορει το Γερμανικό πρωτάθλημα να είναι σε εξέλιξη αλλα οι ομάδες που μετέχουν στην Bundesliga έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό αλλα και ανακοινώνουν μεταγραφές

Τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν άρχισε ήδη η Μπορούσια Γκλάντμπαχ. Οι Βεστφαλοί πραγματοποίησαν την πρώτη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι, αφού προχώρησαν στη μεταγραφή του αρχηγού του Ανόβερου, Λαρς Στιντλ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο 26χρονος μέσος αγωνίζεται από το 2010 στους «κόκκινους», με τους οποίους έχει συμμετάσχει σε 124 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα σημειώνοντας 15 τέρματα.

«Ύστερα από πέντε χρόνια φορώντας τη φανέλα του Ανόβερου θέλω να τραβήξω ένα νέο μονοπάτι μετά το τέλος της σεζόν αποδεχόμενος μία νέα πρόκληση με την Μπορούσια Γκλάντμπαχ», είπε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πουλαριών».

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE