Ορμπάν: θα κάνουμε χρήση βίας για να αποκρούσουμε νέο κύμα μεταναστών

Ορμπάν: θα κάνουμε χρήση βίας για να αποκρούσουμε νέο κύμα μεταναστών

Ουγγαρία θα πρέπει να «κάνει χρήση βίας» στα νότια σύνορά της με τη Σερβία για να προστατεύσει τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν η Τουρκία πραγματοποιήσει την απειλή της να ανοίξει τις πύλες της για να περάσουν οι πρόσφυγες από τα Βαλκάνια και να κατευθυνούν προς την Ευρώπη, δήλωσε ο ούγγρος πρωθυπουργός.

«Αν η Τουρκία στείλει εκατοντάδες χιλιάδες άλλους επιπλέον (των υφιστάμενων μεταναστευτικών ροών), τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε βία για να προστατεύσουμε τα ουγγρικά σύνορα και τα σερβο-ουγγραικά σύνορα και δεν εύχομαι για κανέναν να χρειαστεί να καταφύγουμε σ' αυτό», δήλωσε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE