Ορμπάν: θα κάνουμε χρήση βίας για να αποκρούσουμε νέο κύμα μεταναστών

Ορμπάν: θα κάνουμε χρήση βίας για να αποκρούσουμε νέο κύμα μεταναστών

Η Ουγγαρία θα πρέπει να «κάνει χρήση βίας» στα νότια σύνορά της με τη Σερβία για να προστατεύσει τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν η Τουρκία πραγματοποιήσει την απειλή της να ανοίξει τις πύλες της για να περάσουν οι πρόσφυγες από τα Βαλκάνια και να κατευθυνούν προς την Ευρώπη, δήλωσε ο ούγγρος πρωθυπουργός.

«Αν η Τουρκία στείλει εκατοντάδες χιλιάδες άλλους επιπλέον (των υφιστάμενων μεταναστευτικών ροών), τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε βία για να προστατεύσουμε τα ουγγρικά σύνορα και τα σερβο-ουγγραικά σύνορα και δεν εύχομαι για κανέναν να χρειαστεί να καταφύγουμε σ' αυτό», δήλωσε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE