Ορμπάν: θα κάνουμε χρήση βίας για να αποκρούσουμε νέο κύμα μεταναστών

Ορμπάν: θα κάνουμε χρήση βίας για να αποκρούσουμε νέο κύμα μεταναστών

Η Ουγγαρία θα πρέπει να «κάνει χρήση βίας» στα νότια σύνορά της με τη Σερβία για να προστατεύσει τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν η Τουρκία πραγματοποιήσει την απειλή της να ανοίξει τις πύλες της για να περάσουν οι πρόσφυγες από τα Βαλκάνια και να κατευθυνούν προς την Ευρώπη, δήλωσε ο ούγγρος πρωθυπουργός.

«Αν η Τουρκία στείλει εκατοντάδες χιλιάδες άλλους επιπλέον (των υφιστάμενων μεταναστευτικών ροών), τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε βία για να προστατεύσουμε τα ουγγρικά σύνορα και τα σερβο-ουγγραικά σύνορα και δεν εύχομαι για κανέναν να χρειαστεί να καταφύγουμε σ' αυτό», δήλωσε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE