Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς για τους ταραξίες

Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς για τους ταραξίες

Χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αθλητικούς χώρους είναι η ποινή που επιβλήθηκε στους οξύθυμους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης για τις ακραίες αντιδράσεις τους σε βάρος των ποδοσφαιριστών της «βασίλισσας» μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα.

Είχαν επιτεθεί φραστικά αλλά και με χτυπήματα στα αυτοκίνητα ορισμένων παικτών της στο προπονητικό κέντρο Βαλδεμπέμπας κατά την επιστροφή της αποστολής των «μερένχες» από την Βαρκελώνη.

Για τον λόγο αυτό  Επιτροπή κατά της Βίας, του Ρατσισμού, της Ξενοφοβίας και της Μισαλλοδοξίας στον Αθλητισμό  στην Ισπανία επέβαλλε  στους δράστες που αναγνωρίστηκαν από τα βίντεο και τις φωτογραφίες  των πράξεων τους πρόστιμο 3.000 ευρώ. καθώς και απαγόρευση εισόδου σε όλους τους αθλητικούς χώρους της  «βασίλισσας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE